martes, 22 de abril de 2008

PRIMAVERA SOUND


Del 26 de Maig al 1 de Juny es celebra com cada any el Primavera Sound a Barcelona. Pel meu gust aquest any el cartell és massa...com dir-ho....que no conec a ni el papa! Estic massa allunyada de les ones indie-electro-pop actuals? Estaré passada de moda....bé, segurament si...i els clàssics indiscutibles dels 90 s'han quedat en mi i no tenen ganes de deixar lloc a nous artistes...Per tant, pagaré la millonada que fasci falta per anar al que per mi és la cita indiscutible d'aquest festival.... comença amb P....P de PORTISHEAD
Aquesta banda que malgrat ha sonat tant només ha tret tres CD's originals d'estudi des del 1991 que es van formar: Dummy, Glory Times i Portishead, amb cançons inolvidables com Glory Box, Only You o Sour Times. Estrenen el seu quart disc en el festival, l'album es diu Third i sona més electrònic, menys melancòlic, més anada d'olla...ah! i l'edició especial que actualment venen de l'album incorpora un USB d'1 Giga amb la ja clàssica "P" amb totes les cançons + el CD + videoclips + fotografies + un encuadernat bastaant guay. Valdrà la pena:-)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja s'ho poden currar ja.. després de 4 Cds en 17 anys! ;p

Per Cert.. i el Summercase??? ja sabeu que normalment m'allunyo de tot el que soni a pop-indie-electronic (sobretot per la part de "electronic") però diria que el Summercase no es tant "extrem" i, a més..

venen Biffy Clyro!! (és que sóc molt fan d'aquest grup.. i ara que comencen a fer-se un nom..) :p

Anónimo dijo...

Quan cau Summercase? Si és més tard del 6 de Juny m'apunto!

Anónimo dijo...

Bééééééé Dani.. 19 de juliol al Parc del Forum!

http://www.summercase.com/indexcat.html

Es dissabte, i els transports públicas funcionaran tota la nit! (no va ser pel Summercase que l'any passat us vàreu fotre la caminata padre?)

Per cert.. Sex Pistols?? Blondie?? XD