lunes, 28 de abril de 2008

LOST 4X09


i per fi va arribar el moment!!potser perquè el vaig veure després que tothom em digués que era èpic,.. el capítol em va semblar només genial ;-) a part de les coses que després diré que per mi, ens hauríem de quedar d'aquest capítol, destacaria a Hurley. Per mi, desde finals de la tercera, cada cop va prenent més confiança i comença a creure més en si mateix, en el que sap i en el que veu, i serà un dels personatges que més joc, i bon joc, començarà a donar...intentar separar a Sawyer i a Locke no es moco de pavo!!!(no creieu que a Locke se li en va una mica al apuntar amb l'arma a Sawyer???en dir, Hurley stays with us crec que hauria sigut suficient...)

coses que em pregunto o que constato...

- Ens preguntàvem com collons Sayid havia arribat a l'extrem de treballar per Ben...confirmem que és la vella venjança, per la mort de Nadia.
- Com actuarà ara Desmond? Perquè ell també vol l'humillació i ..perquè no dir-ho destrucció de Charles Widmore, però està clar que no estarà massa d'acord amb el tipus de venjança que té pensat Ben, és a dir, matar a la Penny.(Alex, ciao!...la veritat es que tampoc m'h a importat massa la pèrdua...)
- El fum té sentiments?...la imatge de el bosc devorant als treballadors widmore m'ha recordat molt a l'escena de la tercera del Señor de los anillos, quan el bosc acaba amb els orkos, uruk-hai, hombres del norte etc...Em fa pensar que el fum no atacarà als que van amb Ben...Sawyer i Claire corren perill?no dic Aaron perquè ells que sobreviu al final...
-Per fi Jack se'n adona que Locke tenia raó..."Were you ever, gonna take us off this island?...No..."ha costaaaaao!!!olé Bernard sapiguent Morse....I què li passa a Jack?aquí va començar la seva adicció als medicaments?la cara de Juliet em fot...fa cara de..ya me lo venia a venir...doncs si ho veia venir i per tant estava d'acord amb Ben i locke dient que aquests no estaven allà per rescatarlos..perque el desacredita fins a moment?
-Ben es desperta al mig del desert del Sàhara, sol, sense saber d'on con ha sortit ("Cómo ser Benjamin Linnus" ;-) )amb un anorak que posa Halliwax amb un símbol de Dharma que desconeixíem...no sap en l'any on està exactament...joder, i deien que no era ciència ficció....

nico, dani...espero respostes!!! :-p que us va semblar?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo del Ben al final de l'episodi em va encantar!! Sobretot perquè et vas formant la imatge de dos enemics, un amb grans recursos i un altre amb gran intel·ligència, que només pensen en enfrontar-se entre ells, i en l'illa, sense que cap d'ells sigui el bo o el dolent.. només una lluita entre dos "alimanyes" que faran el que sigui, fent servir a qui sigui, sense cap tipus d'escrúpol, per aconseguir el que volen.. I els pobres “LOSTs”, que no saben com, però estan enmig.. potser és l'illa que els ha atret per protegir-se d'aquests dos..

Que per cert... el Ben coneix els viatges en el temps que pot fer? Com ho fa? Perquè això que no conegui quin any es.. i es clar que em de pensar que ve del futur per anar a buscar a en Sayd? Sabent quan moriria la seva dona i qui la va matar?

I m'ha impactat molt la "cara desencaixada" del Ben amb lo de la seva filla.. de no acabar-se de creure “com ha pogut passar”, si ell sempre se'n surt d'aquestes coses..

I lo de que ell pot “dominar” la bèstia de fum?? Com?? Nanorobots per protegir la illa? Joystick??

Per cert.. es denota un puntet d'humor negre quan comença a sortir gent de la casa i els van matant un a un.. i el Sawyer va cridant “no salgais!! PAM”, “no salgais!! PAM!” i després del tercer que maten, fa cara de “OOOJJJJJJJ”

I el peu gegant de 4 dits? (ja se que no s'ha vist des del final de la segona.. però es massa paranoic per oblidar-ho.. necessito una explicació!! Però ja!)

zimzum uuuuuuuuuiiiiiiiííí...

Anónimo dijo...

per cert.. mennys mal que ja hem vist l'episodi.. perque vaya espoilers!!!